Půjčky na směnku další informace

16.02.2011 00:07

Půjčky na směnku využívají zejména problémoví žadatelé, jako jeden z posledních způsobů půjčení si peněz. Půjčky na směnku mohou být vybaveny velmi rychle a bez "zbytečných formalit" jakými jsou například ručení, doložení příjmů a podobně.

U půjčky na směnku získáte peníze v hotovosti. Tyto půjčky jsou ale velmi riskantní a proto také mají vyšší náklady na splácení a úrokovou sazbu. Půjčky na směnku se dají poskytovat také jako půjčky na směnku ihned nebo půjčky na směnku do 24 hodin. Není nutné doložit výši příjmu. U půjčky na směnku není nutné nahlížet do registru dlužníků. Tou Nejhlavnější výhodou těchto půjček je, že jsou dostupné téměř pro každého. Je možné je vytvořit i za účelem splácení jiné půjčky a jsou opravdu rychle vybaveny. Jejich nevýhodou ale je, že mají příliš vysoké úroky, RPSN a také vysoké poplatky za zřízení.

NIKDY nesmíte zaplatit jakékoli poplatky předem (nejlépe ani po schválení půjčky) poskytovateli půjčky - v převážné většině případů tyto poplatky žádají podvodníci, kteří se po získání vašich peněz vypaří z povrchu zemského.