Půjčky do 24 hodin

15.02.2011 23:48

Půjčky do 24 hodin jsou vybaveny a poskytnuty ihned na druhý den. Nabízejí jejich bankovní i nebankovní sektory. Na tento typ úvěrů se však specializují především nebankovní instituce a soukromé osoby - půjčka na směnku ihned.

Jednání je pohodlné a zabere vám minimum času, zejména pokud si půjčku dojednáte pomocí internetu. Rychlé vyřízení je vykoupeno vyšším úrokem. Půjčky do 24 hodin lze vyřídit přes mobilní telefon nebo Internet.

Jiné pojmenování pro půjčky do 24 hodin je spotřebitelský úvěr. Ten bývá často nabízen v obchodech s elektronikou, kde s obchodníkem podepíšete smlouvu o půjčce a vy platíte např. pouze 10% ceny a ostatní později splácíte. Hlavní výhody 24 hodinové půjčky jsou, že se nenahlíží do trestního rejstříku takže půjčku si může vytvořit každý. Může se použít i na zaplacení jiné půjčky. Dokonce netřeba uvádět ani účel půjčky a netřeba k tomu ručitele. Naopak nevýhodou jsou vyšší úroky a poplatky. Stejně jako u jiných typů půjček je i zde velmi důležité a prospěšné seznámit se s podmínkami splácení, výši úroků a RPSN.